Du har sikkert set alt det, vi tilbyder i vores sundhedsløsning. Nogle virksomheder vil gerne tilføje prikken over i'et. Til det har vi naturligvis også en løsning.

Vi tilbyder flere forskellige add-on muligheder til vores sundhedsløsning. Elementerne kan naturligvis også købes for sig.

 

Nedenfor kan du se et par eksempler på add-ons. Mangler du noget, du ikke ser her? Så kontakt os. Vi har sikkert lige det, du efterspørger.

Add-ons til din sundhedsløsning
Add-on muligheder

Afsluttende kropsanalyse

Data er jo ret populært, og også indenfor sundhed er det godt at få data på sine resultater. Vi tilbyder mulighed for at tilkøbe en afsluttende kropsanalyse, så det bliver tydeligt for den enkelte, hvilken forskel sundhedsforløbet har gjort for dem.

Tre x 1:1 vejledninger

Nogle har yderligere ønsker om eller behov for individuel sundhedsvejledning, og det kan let løses ved at tilkøbe tre ekstra 1:1 vejledninger - om det omhandler stress, kost eller træning er op til jer, og det behøver ikke være den samme vejledningstype for alle medarbejdere.

Motiverende foredrag

Er der noget specielt dine medarbejdere vil høre lidt mere om? Har I blot brug for en sundhedsopkvikker? Vil kommer gerne ud og holder et foredrag - enten om generel sundhed eller tilpasset lige netop jeres medarbejderes behov.

Ekstra træningssessioner

Har I ild I bagdelen, har I naturligvis mulighed for at tilkøbe ekstra træning til jeres sundhedsløsning. Om det er 1, 2 eller 3 gange ekstra om ugen er op til jer. Vi stiller op og sørger for at alle bliver udfordret og samtidig går hjem med en succesfølelse.

God, kompetent rådgivning, uden at føle sig presset. Gode og kompetente medarbejdere. Man kan virkelig mærke, at de er der for en.

Bo Grevy

Software Engineer,

Visma Dataløn

Company Health tager sundhed til et nivaeu, hvor alle kan være med!

Majken Havn

Product Marketing Manager

Hvis man ønsker at give sine medabejdere en sundere hverdag, skal man vælge at indgå et samarbejde med Company Health.

Tanja Skjørbæk

Visma Dataløn

Det siger vores kunder om os

Udfyld formularen for at høre mere

Kollerødvej 19, 3450 Lillerød

CVR: 40389520

  • Sundhedsløsninger til virksomheder
  • Sundhedsløsninger til virksomheder

© 2019 by Company Health - Professionelle sundhedsløsninger. All rights reserved.