Lej en

sundhedskonsulent

Få medarbejdere med øget fysisk og mental sundhed

Gratis forundersøgelse

Vi tilbyder en detlajeret forundersøgelse til din virksomhed uden regning. Vi er af den overbevisning at en investering i Jeres ansatte, skal give mening både kulturmæssigt og økonomisk. Heraf lader vi alle vores kunder teste det af forud for en eventuel investering. 

Lej en sundhedskonsulent

Har forundersøgelsen skabt værdifuld indsigt og motivation for at arbejde med mere systematisk med sundhedsfremme på arbejdspladsen, finder vi i fællesskab frem til i hvilket omfang i har brug for en sundhedskonsulent.

Direkte implementering

Når du lejer en sundhedskonsulent gennem Company Health, får du bl.a implementeret aktiviteter i din virksomhed som: Kliniske sundhedstjek, 1-1 livsstilsrådgivning, fællestræning, firma events og meget mere. Alle indsatser har afsæt i forskning indenfor sundhedsfremme og forebyggelse.

Du tjener penge

Samtlige aktiviteter foretaget af vores sundhedskonsulenter bliver nøje evalueret og rapporteret til virksomhedens ledelse. Det arbejde vi udføre i din virksomhed, har afsæt i en model, hvor din investering skal tjene sig selv hjem og mere til.

1. GRATIS FORUNDERSØGELSE

Kommer..

2. LEJ EN SUNDHEDSKONSULENT

Kommer..

3. DIREKTE IMPLEMENTERING

Kommer..

4. DU TJENER PENGE

Kommer..

udfyld formularen, så kontakter vi dig straks