Skab en sundere arbejdsplads og indfri bæredygtige verdensmål

Vi leverer en sundhedsløsning, der er designet til at levere værdi for din virksomhed samtidigt med vi passer på miljøet.

Vores Fundament

Vores koncept er simpelt. Vi har sammensat en række sundhedsindsatser i en basispakke. Vælger du os som sundhedsleverandør, får du som minimum basispakken, da vi ønsker at opretholde en høj standard hvor vi kan garantere en effekt. Samtidig er basispakken økonomisk attraktivt, da vi mener at sundhedsløsninger i virksomheder skal være allemands eje. Vi har en række add-on muligheder, som kan tilkøbes efter behov.
Se basispakkens indhold ved at klikke på 1-4 nedenfor.

1) Onboarding

Onboarding
Indledende undersøgelse
Planlægning

2) Bæredygtige DIGITALE INDSATSER

Online platform
Company Health Ligaen
Aktivitetskalender

3) FYSISKE INDSATSER

1-1 rådgivning
Kropsanalyse (sundhedsscreening)
Aktivitetskalender

4) EVALUERING

Evaluering
Ambassadørkorps

Add on muligheder

Vejledning

Læs mere

Fysisk sundhedstjek

Læs mere

Fitness center

Læs mere

Garmin start-pakke

Læs mere

Holdtræning & Klubber

Læs mere

Massage

Læs mere

Tilføjelser

Lej en sundhedskonsulent

Sådan arbejder vi

Vi ønsker at levere sundhedsindsatser, der er fuldt ud gennemsigtige. Sundhedstndsaster skal kun iværksættes, såfremt det kan skabe værdi for virksomheden, da vi mener at behovet skal komme fra de ansatte og ikke et tiltag der presses ned over hovedet på medarbejderene. 

Step 1

Gratis forundersøgelse

Vi tilbyder en detaljeret forundersøgelse til din virksomhed uden regning. Vi er af den overbevisning at en investering i Jeres ansatte, skal give mening både kulturmæssigt og økonomisk.

Step 2

LEJ EN SUNDHEDSKONSULENT

Har forundersøgelsen skabt værdifuld indsigt og motivation for at arbejde med mere systematisk med sundhedsfremme på arbejdspladsen, finder vi i fællesskab frem til i hvilke sundhedsindsatser der skaber størst mulig værdi for jer.

Step 3

DIREKTE IMPLEMENTERING

Når du lejer en sundhedskonsulent gennem Company Health, får du bl.a implementeret aktiviteter i din virksomhed som: Kliniske sundhedstjek, 1-1 livsstilsrådgivning, fællestræning, firma events og meget mere. Alle indsatser har afsæt i forskning indenfor sundhedsfremme og forebyggelse.

Step 4

DU TJENER PENGE

Samtlige aktiviteter foretaget af vores sundhedskonsulenter bliver nøje evalueret og rapporteret til virksomhedens ledelse. Det arbejde vi udføre i din virksomhed, har afsæt i en model, hvor din investering skal tjene sig selv hjem og mere til.

Vejledning

Et af vores mest populære add-ons er fri rådgivning indenfor mental sundhed, kost og bevægelse. Vi stiller vores aut. sundhedskonsulenter frit til rådighed for jeres ansatte, så de har en træner, diætist eller en stresskonsulent lige ved hånden, når de får brug for det. Vores konsulenter afholder ca. 5000 1-1 sessioner pr år.

Fysisk sundhedstjek

Vi udbyder et klinisk sundhedstjek, hvor vi foretager følgende sundhedsmålinger:
  • Blodtryk
  • Kropsanalyse
  • Total kolesterol
  • LDL-kolesterol
  • HDL-kolesterol 
  • Triglycerider
  • HbA1c (langtidsblodsukker) 
  • Konditionstest (kan tilkøbes)
 
Sundhedstjekket kan også købes alene som en engangsydelse. Vores statistik viser, at dette oftest anvendes som kick-off element, til et videre forløb med vores sundhedsløsninger. 

Fitness center

 Motion på arbejdspladsen er bevist at styrke arbejdsglæden, sammenholdet og bundlinjen i virksomheden – både for medarbejdere med stillesiddende funktioner og for personer med mere fysisk krævende jobs. I får en personlig konsulent tilknyttet jeres projekt – uanset om I udelukkende ønsker at købe udstyr, eller om I vil have en komplet løsning med indretning, udstyr samt introduktion af jeres nye træningsfaciliteter over for jeres medarbejdere. Det er vigtigt for os at følge projektet helt til dørs, så I får den succes med jeres tilbud om fitness til jeres medarbejdere, som I gerne vil have.

Garmin start-pakke

Vi har et fint samarbejde med GARMIN, hvor du som virksomhed har mulighed for, at tilkøbe en Garmin Starter pakke til din nye sundhedsløsning. Vi har de fleste Garmin ure i vores sortiment, hvorfor vi har mulighed for at skræddersy den rette pakke til din virksomhed. Vi har en integration med Garmin, hvor et ur fra Garmin, gør deltagelse i diverse konkurrencer let tilgængelige at deltage i. 

Holdtræning & Klubber

Med udgangspunkt i de fysiske rammer din virksomhed har, kan vi byde ind med forskellige former for holdtræning og facilitering af eksempelvis løbeklubber. Vi har prof. løbere og trænere tilknyttet, som vil varetage alt omkring afholdelsen af disse hold. 

Massage

Du kan tilkøbe massage som et add-on til din sundhedsløsning, hvor vi sender en massør ud én gang månedligt til din virksomhed.