MEDARBEJDER SUNDHED PÅ ABONNEMENT

Sundhed på

Abonnement

Ultra simpel sundhedsløsning

Vores løsning er enkel at forstå: vi tilbyder en samlet pakke spækket med inspiration og motivation til en sundere arbejdsplads: Medarbejder sundhed på abonnement.

Det lyder måske ufleksibelt - det er alt andet! Dine medarbejdere har nemlig rig mulighed for at tilpasse indholdet i vores sundhedsløsning, så det passer til deres individuelle sundhedsbehov.

Det er vores erfaring, at lige netop fleksibilitet og individuel tilpasning på sundhedsområdet er det der fører til succesoplevelser

Hvordan foregår det?

Vi er løbende fysisk til stede gennem hele sundhedsforløbet, og vi tager de ansatte i hånden fra processens start til slut. Vi sørger for at holde alle til ilden, og derved sikrer du, at virksomhedens investering betaler sig. Du slipper desuden for at skulle sikre, at folk engagerer sig - den klarer vi. 

Du kan se alt, hvad vi tilbyder i abonnementet nedenfor. 

Digitale løsninger

Med et forløb hos Company Health har hver medarbejder ubegrænset, gratis adgang til vores web app. Heriblandt kostportal, træningsprogrammer, firma evnets og konkurrencer samt ubegrænset adgang til online rådgivning ved personlig fast tilknyttet sundhedskonsulent.

Pop-up arrangementer

Hver måned stiller vi en diætist til rådighed i virksomheden, som medbringer inspiration til lækker hverdagsmad, håndgribelige værktøjer til indkøb, motivation til dem, der har brug for det samt rig mulighed for at stille spørgsmål frit fra hoften.

Fællestræning

Vi varetager en ugentlig træning, der tager udgangspunkt i fællesskabet. Træningen foretages på eller nær arbejdspladsen og er for alle, uanset niveau. Den skaleres desuden efter evne, således at vi sikrer, at alle deltagere vil blive udfordret. Vi garanterer fællesskab, grin og sved på panden.

Kick-off foredrag

Vi kickstarter forløbet med et motiverende og anderledes kick-off sundhedsforedrag. Vi bruger bl.a. storytelling og workshopsekvenser, og vi sørger for en grundig introduktion til Company Health samt vores sundhedskonsulenter. Vi garanterer latter og omsættelig viden på 90 minutter.

Ubegrænset Livstilsvejledning

Baseret på den individuelle medarbejders sundhedsrapport og behov, hjælper vi med at vælge hvilken sundhedskonsulent, der vil være deres faste vejleder i forløbet. Afhængig af behov, kan vores sundhedskonsulenter varetage alt fra stress, vægttab, mental sundhed, kliniske sundhedstjek eller fx agere sparringspartner for folk med hyppig træningsfrekvens.

APVsund & ubegrænset kropsanalyse

Vi foretager en digital sundhedsundersøgelse, hvor hver medarbejder modtager en individuel sundhedsrapport og ledelsen, en APVsund rapport med fuld overblik over virksomhedens sundhedstilstand.​ Hver medarbejder har fri adgang til kropsanalyse.

Kontakt os og prøv vores abonnement gratis i to uger!

Vi tilbyder at Jeres ansatte kan prøve vores abonnement af i to uger uden regning. Vi er af den overbevisning at en investering i Jeres ansatte, skal give mening både kulturmæssigt og økonomisk. Heraf lader vi alle vores kunder teste det af forud for en eventuel investering. Ved denne metode har i som virksomhed også mulighed for, at få en fornemmelse af hvilke ydelser i ønsker i lige netop Jeres virksomhed. 

Kontakt os nedenfor, så finder vi en opstartsdato for din virksomhed.

Kollerødvej 19, 3450 Lillerød

CVR: 40389520

  • Sundhedsløsninger til virksomheder
  • Sundhedsløsninger til virksomheder

© 2020 by Company Health - Professionelle sundhedsløsninger. All rights reserved.