Forløb med Company Health

Kick-start dit vægttab med
os!

Har du brug for et kickstart af dit vægttab, så tilbyder Company Health i samarbejde med Nupo et 8 ugers gruppe forløb, hvor du opnår et effektivt vægttab på 4-8 kg. 

 

Forløbet foregår på din arbejdsplads og består af en indledende vejning og måling af fedtprocent. De første 4 uger spiser du udelukkende Nupo-produkter samt evt. lidt frugt og grønt. De efterfølgende 4 uger spiser du delvist Nupo og mad. Diætistens kostplan sikrer dig, at du vedligeholder dit vægttab eller fortsat taber dig afhængig af dit ønske.

Hvis du er motiveret for følger diætistens råd, så garanterer vi et vægttab på 4-8 kg. Følger du kostplanen efterfølgende, så kan vi også garantere, at du ikke tager på efter Nupo-perioden. 

 

Pris pr gruppe: 4.000 kr (max 10 deltagere) 

Pris pr person: 2.499 kr. 

 

Det vil sige en mindstepris på: 2.899 kr. alt inklusivt. 

Følgende indgår i forløbet

Kropsanalyse

Du får kropsanalyse måling ved start og slut. Kropsanalysen foretages med den bedst-sælgende Tanita vægt, som benyttes på sundhedsklinikker verden over. Med en individuel kropsanalyse i hånden er både medarbejderen og vores sundhedskonsulenter bedre klædt på til at tilpasse Nupo-forløbet til den enkelte person. Der er naturligvis rig mulighed for at få uddybet spørgsmål til kropsanalysen.

Kostplan til bagefter

Undervejs i forløbet udarbejdes der en personlig kostplan af en Aut. Klinisk Diætist, der sikrer yderligere vægttab eller vedligeholdelse, alt efter personlige præferencer. Efterfølgende tilbydes der ugentlig sparring med både diætist og andre deltagere på forløbet. 

Nupo produkter i 8 uger

Vi gør det nemt for at holde styr på kosten under forløbet. Ved forløbets start udleveres Nupo produkter til 4 ugers fuld forplejning og 4 uger til delvis diæt. 

Trænings app

Under hele forløbet er der fri adgang til trænings app, hvor træningsprogrammer i forskellige kategorier (fx. hjemmetræning, kontor øvelser, løb, fitness, challenges m.m.) tilbydes i alle niveauer. 

Kollerødvej 19, 3450 Lillerød

CVR: 40389520

  • Sundhedsløsninger til virksomheder
  • Sundhedsløsninger til virksomheder

© 2020 by Company Health - Professionelle sundhedsløsninger. All rights reserved.