VI ER

COMPANY HEALTH

Få medarbejdere med øget fysisk og mental sundhed

Company Health er grundlagt med troen på, at alle skal have muligheden for at leve et sundt og meningsfyldt liv. Vi ønsker at inspirere så mange som muligt med vores anderledes og kreative tilgang til sundhed. Det er dette ønske, der danner grundlaget for vores professionelle sundhedsløsninger.
Med solid sundhedsfaglig indsigt og reel interesse i at gøre op med en sundhedskurve der år for år forværres, hjælper vi derfor virksomheder med at passe på deres væsentligste aktiv: medarbejderne. Med høj faglighed viser vi således hele Danmark vejen til en sundere arbejdsplads.
For at kunne tilbyde den bedste sundhedsløsning på markedet, er vi nødt til at have de bedste medarbejdere.
Hos os er omdrejningspunktet nærvær og individualisme. Vi udfordrer gerne de gængse måder at se på sundhed, og sørger for at være tilgængelige både for vores kunder og for hinanden.
Martin Hinz
Advisor
Kommer...
BENJAMIN BRANDT
Founder, Sundhedskonsulent
Benjamin har en profes-sionsbachelor i ernæring og sundhed og studerer Cand. Scient. Human Nutrition på KU. Han er uddanet person-lig træner og kostvejleder og har flere års erring indenfor elitesport som fysisk træner og kostvejleder for flere pro-fessionelle sportshold samt sundhedskonsulent i e-sport.
CAMILLA FRYDENBERG
Founder, Sundhedskonsulent
Camilla er klinisk diætisk med 13 års erfaring indenfor diætbehandling, sundhed og vægttab. Desuden er hun underviser og eksaminator på kostvejleder uddannelsen hos Fitness Institute. Camilla arbejder ud fra en sundhedsholistisk tilgang og er bruger af mindfulness som vejledningsredskab.
KRISTINA KRISTIANSEN
Træner og foredragsholder
Kristina 'Mulle' er professionel håndboldspiller og foredragsholder.
JOHANNE GUTTING
Sundhedskonsulent
Johanne har en professionsbachelor i ernæring og sundhed stud. Desuden er hun uddannet DDD danselærer og certificeret kostvejleder fitness instruktør ved Fitness Institute.
ADELAIDE ELISE
Sundhedskonsulent
Adelaide er autoriseret klinisk diætist.

4. DU TJENER PENGE

Kommer..

3. DIREKTE IMPLEMENTERING

Kommer..

2. LEJ EN SUNDHEDSKONSULENT

Kommer..

1. GRATIS FORUNDERSØGELSE

Kommer..

udfyld formularen, så kontakter vi dig straks