Vores løsning er enkel at forstå: vi tilbyder en samlet pakke spækket med inspiration og motivation til en sundere arbejdsplads.

Det lyder måske ufleksibelt - det er alt andet! Dine medarbejdere har nemlig rig mulighed for at tilpasse indholdet i vores sundhedsløsning, så det passer til deres individuelle sundhedsbehov.

Det er vores erfaring, at lige netop fleksibilitet og individuel tilpasning på sundhedsområdet er det der fører til succesoplevelser

Du kan se, hvad vi tilbyder i abonnementet nedenfor. Hvis du tænker din virksomhed har yderligere behov, så har vi naturligvis tjenester udover hvad der er indeholdt iabonnementet - dem kalder vi vores Sundheds add ons.

Sundhedsløsningen til din virksomhed
Hvordan foregår det?

Vi er løbende fysisk til stede gennem hele sundhedsforløbet, og vi tager de ansatte i hånden fra processens start til slut.

 

Vi sørger for at holde alle til ilden, og derved sikrer du, at virksomhedens investering betaler sig. Du slipper desuden for at skulle sikre, at folk engagerer sig - den klarer vi. 

Sundhed på abonnement

Som virksomhed betaler I en fast opstartspris, og herefter en fast månedlig pris per medarbejder.

Vi tilbyder også muligheden for at medarbejderne selv kan hjælpe med at finansiere deres sundhed, fx via bruttolønsordningen.

Vi har forståelse for at medarbejdere nogle gange kommer og går, så I får en fleksibel aftale, der giver jer mulighed for at justere antallet af tilmeldte én gang per kvartal - kvit og frit.

Motiverende sudhedsforedrag

Vi kickstarter forløbet med et motiverende og anderledes kick-off sundhedsforedrag. Vi bruger bl.a. storytelling og workshopsekvenser, og vi sørger for en grundig introduktion til Company Health samt vores sundhedskonsulenter. Vi garanterer latter og omsættelig viden på 90 minutter.

Individuel sundhedsrapport

Hver medarbejder modtager en individuel sundhedsrapport, der kort gennemgår anbefalinger specifikt målrettet til deres eksisterende vaner og fremtidige behov. Her kigges bl.a. på motions- og kostvaner, væskebalance, alkoholindtag og den mentale sundhed.

Mail service

Alle tilknyttede ansatte får adgang til 1:1 mail service med deres udvalgte sundhedskonsulent. Det betyder, at vi aldrig er længere væk end en e-mail, hvis der opstår tvivl, spørgsmål eller der er brug for et kærligt skub fordi motivationen er dalet.

Online kostportal

Med et forløb hos Company Health har hver medarbejder ubegrænset, gratis adgang til vores online kostportal, Everydayfood. Kostportalen hjælper den enkelte medarbejder med at navigere rundt i kost og sundhed, også uden for arbejdspladsen.

Pop-up diætist

Hver måned stiller vi en diætist til rådighed i virksomheden, som medbringer inspiration til lækker hverdagsmad, håndgribelige værktøjer til indkøb, motivation til dem, der har brug for det samt rig mulighed for at stille spørgsmål frit fra hoften.

Kropsanalyse med Tanita

Hver tilknyttet medarbejder har mulighed for at få foretaget en kropsanalyse. Kropsanalysen foretages med den bedst-sælgende Tanita vægt, som benyttes på sundhedsklinikker verden over. Med en individuel kropsanalyse i hånden er både jeres medarbejdere og vores sundhedskonsulenter bedre klædt på til at tilpasse sundheds-forløbet til den enkelte person. Der er naturligvis rig mulighed for at få uddybet spørgsmål til kropsanalysen.

1:1 vejledning

Baseret på den individuelle medarbejders sundhedsønsker og behov, hjælper vi med at vælge hvilken sundhedskonsulent, der vil være deres faste vejleder i forløbet. Afhængig af behov, kan vores sundhedskonsulenter varetage alt fra stress, vægttab, mental sundhed, kliniske sundhedstjek eller fx agere sparringspartner for folk med hyppig træningsfrekvens.

Nyhedsbrev

Vi tilbyder alle ansatte at blive tilkoblet vores inspirerende nyhedsbrev, som bidrager med inspiration og fælles udfordringer til en sundere hverdag på arbejdspladsen og helt generelt. Modtagelse af nyhedsbrev er naturligvis frivilligt, og en tjeneste den ansatte aktivt selv kan tilvælge.

Ugentlig fællestræning

Vi varetager en ugentlig træning, der tager udgangspunkt i fællesskabet. Træningen foretages på eller nær arbejdspladsen og er for alle, uanset niveau. Den skaleres desuden efter evne, således at vi sikrer, at alle deltagere vil blive udfordret. Vi garanterer fællesskab, grin og sved på panden.

Sundheds add-ons

Vi tilbyder flere forskellige add-on muligheder til vores sundhedsløsning. Hvis du tænker din virksomhed har yderligere behov, så har vi naturligvis tjenester udover hvad der er indeholdt i pakke - se vores add-on muligheder her.

Kollerødvej 19, 3450 Lillerød

CVR: 40389520

  • Sundhedsløsninger til virksomheder
  • Sundhedsløsninger til virksomheder

© 2020 by Company Health - Professionelle sundhedsløsninger. All rights reserved.