Grønne sundhedsløsninger udført profesionelt

Company Health bliver grønne.

Er du kunde i Company Health får du sundere medarbejdere samtidigt med i aktivt er med til at indfri bæredygtige verdensmål.

Sådan er dine ansatte med til at indfri verdensmålene

Når du er kunde hos Company Health kan dine ansatte logge sundhedsaktivitet på vores gamification platform. Eksempler kunne være: registrering af x antal minutters stående arbejde, daglige skridt, udføre aktive pauser med mere. Når sundhedsaktivitet logges, optjener hver enkelt ansat Health Coins, som går til en samlet virksomhedspulje. De virksomheder, der optjener flest Health Coins på månedlig basis, får muligheden for, at donere et forhåndsdefineret beløb, til en af vores udvalgte mærkesager, der er med til at indfri bæredygtige verdensmål. 

Mærkesager, som vi støtter.

Company Health tager selv ansvar for klima og verdensmål

Company Health ønsker at tage del i ansvaret for de globale klimaforandringer og nedbringe CO2 udledningen samt at sikre et bæredygtigt samfund. De er vigtigt for os, at vi som virksomhed bidrager til så mange af FN´s 17 Verdensmål som muligt. Derfor har vi opstillet nedenstående målsætninger mod at blive CO2 neutrale.

Transport

62,5% af Company Health CO2 udledning stammer fra vores transport. Derfor har vi valgt at, lave en politik for dette med henblik på, at reducere Company Healths samlede CO2 udledning fra transport. Transporten består dels af medarbejdernes transport til og fra arbejde samt transport ud til vores kunder i hele landet.
I forhold til medarbejdernes transport til og fra arbejde har vi besluttet at honorere klimavenlig transport (gå, cykling, bus eller tog). Hvis en medarbejder udelukkende benytter sig af klimavenlig transport i en måned gives en bonus.
I forhold til transport ud til vores kunder har vi en ambition om, at nedbringe vores CO2 udledning. Disse rejser indebærer ofte tranport af måleudstyr, hvilket kræver kørsel i bil. Vi vil bestræbe os på, at anvende delebiler og eldrevne biler.

Energi

32,7% af den CO2 som Company Health udleder stammer fra energi og processer. Vores hovedkontor ligger i en ældre bygning med energimærke E. Vores lejekontrakt udløber i november 2023 og herefter vil vi vælge lokaler med en bedre energimærkning (vi vil tilstræbe energimærke A) samt flere delefaciliteter. Varmekilden i bygningen stammer fra et fælles eldrevet naturgasanlæg med tilslutningspligt. Vores strøm køber vi fra Danmarks første uafhængige klimavenlige elselskab.

Bæredygtighed

Vi sorterer vores affald til genanvendelse indenfor følgende kategorier: teknik, glas, pap og plastic. Vi køber firmatøj som er som er lavet af genanvendeligt polyester, produceret på BSCI certificerede fabrikker og indfarvet efter Oekotex standarden. Vores leverandør af firmatøj samarbejder kun med certificerede partnere, for at sikre et minimumskrav for arbejds- og miljøforhold som følger internationale standarder.

Få vores profesionelle fagfolk til at iværksætte værdifulde indsatser i din virksomhed